تبلیغات متنی
آزمون علوم پایه دامپزشکی
ماسک سه لایه
خرید از چین
انجام پروژه متلب
حمل خرده بار به عراق
چت روم
ایمن بار
Bitmain antminer ks3
چاپ ساک دستی پلاستیکی
برتر سرویس
لوله بازکنی در کرج
لواشک

لواشک

خرابي هاي معمول پکيج ديواري

نکاتي که در تعميرات پکيج حتما بايد بدانيد | اگر نمي‌خواهيد در تعميرات پکيج سرتان کلاه برود حتما اين مطلب را بخوانيد

 

 

 

امروزه دستگاه پکيج شوفاژ ديواري جزو لوازم خانگي اصلي مي‌باشد که معمولا در آپارتمان هاي شهري جهت سيستم گرمايشي و همچنين تامين آبگرم مصرفي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

 

معمولا مصرف کنندگان پکيج هاي ديواري هر ساله مبالغ زيادي خرج تعميرات پکيج مي‌کنند که با دانستن کمي اطلاعات در رابطه با نحوه عملکرد اين دستگاه بخش عمده اي از اين هزينه ها را مي‌توان صرفه جويي کرد.

 

در ادامه مطلب به معرفي انواع پکيج ديواري که در کشور موجود مي باشد و همچنين خرابي هاي معمول اين دستگاه مي‌پردازيم و همچنين در انتها راهکارهايي جهت افزايش طول عمر اين دستگاه و پيشگيري از خرابي هاي مکرر پکيج ديواري خدمتتان ارائه ميدهيم که مطمئنا در هيچ کجا پيدا نخواهيد کرد.

 

بررسي کيفيت انواع پکيج ديواري در ايران

 

در کشور ما اکثر توليد کنندگان دستگاه پکيج ديواري در واقع فقط به واردات و مونتاژ قطعات يدکي که از خارج کشور مشغول هستند و فرق آنها فقط در کيفيت قطعات وارداتي مي‌باشد و معمولا سيستم و عملکرد مشابهي دارند.

البته لازم به ذکر است که پکيج هاي ديواري نيز در دو نوع تک مبدل و دو مبدل توليد مي‌شوند که براي آنهايي که قصد خريد پکيج را دارند اين نکته را متذکر ميشوم که به خاطر کمي ارزان‌تر خريدن اقدام به خريد پکيج تک مبدل نکنيد و با توجه به سختي ?ب کشور ما پکيج هاي تک مبدل عمر بسيار کمي را دارا مي‌باشند.

 

البته کيفيت ساخت و قطعات برخي از پکيج هاي ديواري توليد شده در کشور را مي‌توان تا حدودي در حد استاندارد هاي بين المللي دانست و در صورتي که پول خوزي پرداخت کنيد و با تحقيق مطمئنا ميتونيد پکيج خوب و با کيفيتي نيز خريداري نماييد.

 

خرابي هاي معمول پکيج ديواري

 

يکي از دلايل اصلي خاموش شدن انواع پکيج ديواري را مي‌توان کم بودن فشار بار پکيج دانست، فشار بار انواع پکيج ديواري در حالت استاندارد بايد روي 1/5 بار باشد، اين فشار بار براي کارکرد قطعات پکيج امري حياتي مي‌باشد و در صورت کم شدن فشار بار و نزديک شدن به صفر معمولا براي جلوگيري از آسيب رسيدن به قطعات پکيج که با شعله مستقيم در ارتباط هستند عملکرد پکيج به طور کامل متوقف مي‌شود و در اين حالت شما بايد اقدام به بالا بردن فشار بار پکيج به روش زير نماييد

 

 

تنظيم فشار بار پکيج ديواري

 

براي بالا بردن فشار بار پکيج ديواري قطعه اي به نام شير پرکن در زير دستگاه پکيج شوفاژ ديواري تعبيه شده است که بوسيله آن ميتوانيد فشار بار را بالا ببريد.

 

براي پيدا کردن شير پرکن بايد خم شويد و زير پکيج را نگاه کنيد و شير پرکن را که داراي ولوم پلاستيکي به رنگ آبي و يا مشکي مي‌باشد را پيدا کنيد و براي تزريق آب به سيستم ولوم آن را در خلاف جهت عقربه هاي ساعت بچرخانيد و به محض رسيدن عقربه گيج فشار روي 1/5 بار آنرا دوباره ببنديد.

 

دليل روشن نشدن پکيج ديواري

 

اگر شما با اين مشکل مواجه شديد و پکيج ديواري روشن نمي‌شود بايد ملاحظه کنيد چه کد خطايي روي پکيج ظاهر مي شود، در دستگاه هاي پکيج ديواري براي عيب يابي مشکلات بوجود آمده ارور هايي روي نمايشگر ظاهر مي شود و يا برخي از چراغ ها چشمک مي‌زنند.

با دانستن کد خطاي پکيج ديواري خود نسبت به عيب يابي و رفع عيب بوجود آمده سريعا اقدام خواهيد کرد.

 

به عنوان مثال در پکيج ايران رادياتور مدل آنالوگ    ارور 40 60 80 ايران رادياتور به اين معنا مي‌باشد که چراغ هاي 40 60 80 در حال چشمک زدن مي‌باشند.

 

خرابي و تعمير پمپ پکيج ديواري

 

يکي ديگر از خرابي هاي دستگاه پکيج ديواري که به دليل کيفيت پايين قطعات مي‌باشد خرابي پمپ پکيج مي‌باشد، اکثر تعميرکاران با برخورد به مشکل خرابي پمپ پکيج سريعا اقدام به تعويض آن مي‌کنند در صورتي که شرکت پکيجکار با هدف کم کردن هزينه هاي تعمير پکيج اقدام به تعمير پمپ پکيج مي‌نمايد.

پيشنهاد مي‌شود در صورت نياز به   تعميرکار پمپ پکيج حتما با شرکت پکيجکار تماس بگيريد و مشکل خود را مطرح کنيد. مطمئن باشيد تعمير پمپ بهترين کاري هست که ميتونيد انجام بديد چون متاسفانه پمپ و روتور هاي نو که در حال حاضر در بازار به فروش مي‌رسد علاوه بر اين که از کيفيت پاييني برخوردار هستند هيچ ضمانتي هم ندارند و بيشتر از 5 ماه روي پکيج دوام نمي‌آورند.

اين در حالي است که شرکت پکيجکار روتور هاي تعمير شده را با ضمانت کتبي يکساله ارائه مي‌دهد و همچنين قيمت خيلي مناسب تري دارد

 

پيشگيري از خرابي هاي مکرر پکيج ديواري

 

جهت جلوگيري از خرابي هاي مکرر پکيج ديواري حتما بايد به چند نکته دقت کنيد :

 

استفاده از پکيج ديواري در دماي کمتر از 60 درجه

باز نکردن شير آبگرم در مواردي که نياز خيلي کم از آب داريد

استفاده از فيلتر هاي پلي مگنت (پلي فسفات و مغناطيسي)

استفاده از صافي برگشت

شستشوي مدار رادياتور هاي شوفاژ و تزريق محلول ضد رسوب به سيستم رادياتورها

در صورت مشاهده کوچکترين نشتي در سيستم پکيج ديواري حتما نسبت به رفع عيب بوجود آمده سريع اقدام کنيد (چون هر قطره آبي که از دستگاه خارج شود با يک قطره از آب جديد جايگزين مي‌شود و مشکل اينجاست که اون آب رسوب جديد وارد سيستم مي‌کند و آبي که ريخته است قبلا رسوب خود را آزاد کرده و به عبارتي آب خنثي مي‌باشد)

 

 

موضوع :
برچسب ها : خرابی,های,معمول,پکیج,دیواری,
امتیاز : 4 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 5 آبان 1400ساعت 11:49 توسط فردین | تعداد بازديد : 128 | |

آشنايي با ديوار سبز | تعاريف، مزايا، طراحي و اجرا

آشنايي با ديوار سبز | تعاريف، مزايا، طراحي و اجرا

در سال‌هاي اخير استفاده از ديوار سبز در طراحي داخلي و محوطه سازي روند رو به رشدي داشته است. ديوار سبز را با سه وجه به‌هم‌پيوسته مي‌توان شناخت: چيستي؟ چرايي؟ و چگونگي؟ در بحث چيستي به تعريف ديوار سبز و انواع آن مي‌پردازيم. در بحث چرايي با مزاياي ديوار سبز و کاربردهاي گسترده آن آشنا مي‌شويم. در بحث اجرا، چگونگي ساخت گرين وال و پيش‌نيازهاي آن را از ديد يک مجري ديوار سبز بررسي مي‌کنيم. تا انتها با ما همراه باشيد.

 

 

مقدمه

انبوه مزاياي حضور گياهان در محيط پيرامون ما، باعث شده به وجود آن‌ها علاقه‌مند و حتي وابسته شويم. گاهي گياهان را به‌صورت طبيعي و خودرو در محيط اطرافمان مي‌بينيم و بهره‌مند مي‌شويم. گاهي وقت‌ها بر اساس نقشه شهري و توسط شهرداري آن‌ها را در محوطه سازي و طراحي فضاي سبز شهري استفاده مي‌کنيم. گاهي هم در خانه خود گلدان‌هاي کوچکي را پرورش مي‌دهيم و از آن‌ها مراقبت مي‌کنيم. و البته در مواردي هم به کمک متخصصين، گياهان را با سبک زندگي مدرن پيوند مي‌زنيم. در اينجاست که شرکت ايده سبز به‌عنوان طراح و مجري طراحي بيوفيليک در ايران وارد عمل مي‌شود.

ديوار سبز يک روش‌ مدرن براي ايجاد باغچه‌هاي زنده است که بر اساس نياز انسان امروزي شکل گرفته. خانه‌هاي کوچک، طبيعت به حاشيه رفته و آلودگي رو به گسترش ما را مجبور به خلق روش‌هاي بهره‌ورتر کرده. ديوار سبز يک تکنيک با بهرهوري بالا براي طراحي فضاي سبز داخلي و خارجي است. در اين مطلب از سه بعد به بررسي ديوار سبز مي‌پردازيم. چيستي ديوار سبز؟ چرايي ديوار سبز؟ و چگونگي اجراي آن؟

چيستي؟ | ديوار سبز چيست؟

اين تعريفي است که مرکز ديوار سبز دانشگاه استافوردشاير از ديوار سبز يا گرين وال ارائه کرده است:

"يک پوشش گياهي که در مجاورت و يا روي يک سطح عمودي واقع مي‌شود"

اين يک تعريف کلي و کاملاً صحيح است. ديوار سبز يا گرين وال يک ديوار طبيعي يا گاها مصنوعي است که به آن باغ عمودي هم مي‌گويند. ديوار سبز، سازه‌اي است که گونه‌هاي گياهي متنوع به آن متصل شده و يک باغچه متراکم را به وجود مي‌آورند. در ديوار سبز گياهان اغلب در بستر رشدي متشکل از خاک، سنگ يا آب کاشته مي‌شوند. ازآنجايي‌که بيشتر انواع ديوار سبز داراي پوشش گياهي زنده هستند، مجهز به سيستم‌هاي آبياري داخلي خواهند بود. البته گونه‌هاي خاصي از ديوار زنده هم وجود دارد که به سيستم آبياري نيازمند نيست. ما در ديوار سبز خزه‌ اي يا ماس وال نيازي به آبياري نداريم. موضوع آبياري گياهان مصنوعي در ديوار سبز مصنوعي هم که به‌کل منتفي است.

ديوار سبز در انواع نيمه‌هوشمند و هوشمند ساخته مي‌شود. گرين وال هوشمند و فعال اغلب شبيه به ديوارهاي سبز معمولي به نظر مي‌رسد. اما به دليل استفاده از هوش مصنوعي و فناوريهاي نوين اهداف بزرگ‌تري را دنبال مي‌کند. ويژگي اصلي يک ديوار زنده هوشمند، خودکار بودن فرآيند نگه‌داري و پرورش همچنين افزايش بهره‌برداري از سيستم است.

بحث انواع ديوار سبز کمي پيچيده است. ديوار سبز را با سناريوهاي مختلفي مي‌توان گروه‌بندي کرد. مثلاً بر اساس طبيعي بودن يا نبودن! بر اساس ثابت يا متحرک بودن! بر اساس نحوه اجرا! و البته يکي از روش‌هاي گروه‌بندي انواع ديوار سبز بر اساس بستر نگه‌دارنده است که به شکل زير خواهد بود:

  • ديوار سبز کابلي
  • ديوار سبز مدولار
  • ديوار سبز شبکه‌اي
  • ديوار سبز نمدي
  • ديوار سبز هيدروپونيک

چرايي؟ | مزاياي ديوار سبز چه هستند؟

m10_8s80.jpg

ساخت يک ديوار سبز طبيعي مزاياي زيادي دارد. اول‌ازهمه، نمي‌توان مزاياي بصري و زيبايي ديوار سبز را ناديده گرفت. قطعاً گرين وال مي‌تواند تأثير زيادي در زيباسازي يک محيط شهري ساخته‌شده از بتن و آجر بگذارد. بنابراين جايگزين کردن ديوار سبز با برخي المان‌هاي فضاي سبز داراي بهره‌وري پايين مي‌تواند ايده خوبي باشد. بايد ادعا کنيم که مزاياي ديوار سبز بسيار گسترده‌اند اما مهم‌ترين آن‌ها را در ادامه خواهيد خواند:

  • افزايش ارزش ساختمان

يکي از مهم‌ترين مزاياي ديوار سبز براي ساختمان‌ها و فضاهاي سبز خصوصي، افزايش ارزش مادي بنا است. دکوراسيون سبز به دليل طبيعي و يونيک بودن، ارزش مادي و معنوي بالايي دارد که به ارزش بنا مي‌افزايد.

  • افزايش سرانه فضاي سبز شهري

آلودگي هوا، گرمايش زمين، افزايش روزافزون جمعيت و از بين رفتن منابع طبيعي خطر بزرگي براي نسل‌هاي آينده است. با توسل به معماري سبز و طراحي بيوفيليک مي‌توان اين روند خطرناک را کند و يا حتي متوقف کرد. افزايش سرانه فضاي سبز شهري به کمک اصول معماري سبز يک روش بهينه براي بهبود کيفيت زندگي شهري است.

  • ايجاد تهويه مطبوع در فضاهاي بسته

همان‌طور که مي‌دانيد گياهان در کاهش دماي هوا و حفظ رطوبت محيط نقش زيادي دارند. همچنين کاهش سطح دي‌اکسيد کربن و توليد اکسيژن يکي از فعاليت‌هاي مستمر آن‌هاست. ايجاد يک سيستم سبز مي‌تواند راهکار خوبي براي جايگزيني با سيستم‌هاي تهويه مطبوع فعلي باشد. سيستم‌هاي تهويه مطبوع، هزينه بالايي براي ساختمان رقم مي‌زنند. در ساختمان‌هاي بيوفيليک گياهان با کمترين هزينه و بدون چشم‌داشت نقش يک سيستم تهويه مطبوع را ايفا مي‌کنند. در خانه‌هاي بيوفيليک سيستم هوشمندي براي رشد گياهان فراهم مي‌شود به شکلي که گياه همچون سنگ، سيمان و فلز به جزئي از ساختمان بدل مي‌شود. البته جزئي زنده از آن! در ساختمان‌هاي بيوفيليک يک بازي برد-برد شکل مي‌گيرد که هم گياه از آن بهره‌مند مي‌شود و هم انسان.

  • ايجاد عايق حرارتي و صوتي

همان‌طور که اشاره کرديم گياهان دماي محيط را تعديل مي‌کنند. ديوار سبز مي‌تواند در حکم يک عايق حرارتي عمل کند و مانع هدر رفت انرژي در محيط شود. از سوي ديگر ديوار سبز صداهاي مزاحم محيط را جذب کرده و از آستانه شنوايي ما دور کنند. به‌اين‌ترتيب يکي از مزاياي ديوار سبز را مي‌توان کاهش نويز و صداهاي مزاحم دانست. يک شهر سبز يک شهر آرام و بدون آلودگي صوتي خواهد بود.

چگونگي؟ | نکاتي درباره طراحي و اجراي ديوار سبز

ديوار سبز کاربرد گسترده‌اي در طراحي فضاي سبز و طراحي دکوراسيون داخلي دارد. مي‌توانيد ديوار سبز را در فضاي بسته‌ي منزل، محل کار يا اتاق‌خوابتان داشته باشيد. همچنين مي‌توانيد آن را در فضاهاي باز همچون تراس سبز (تراس گاردن)، پشت بام سبز (روف گاردن) و در فضاي سبز شهري (لنداسکيپ) پياده کنيد. براي ساخت ديوار سبز به چند جزء اصلي نياز داريد. باوجود اين اجزاء مي‌توان يک گرين وال را طراحي کرد و مابقي موارد در درجه دوم اهميت قرار مي‌گيرند:

  • ديواري با موقعيت مناسب
  • يک پنل براي سوار کردن اجزاء گرين وال
  • گلدان
  • بذر يا قلمه گياه موردعلاقه‌تان

اگر فضاي مشخصي براي گرين وال در نظر داريد، شرکت مجري ديوار سبز تناسب آن را با طرح موردنظر شما بررسي مي‌کند. اگر مشکلي براي اجرا وجود نداشت طرح اوليه و نوع ديوار سبز مشخص مي‌شود. گياهان مناسب ديوار سبز تهيه شده و تيم اجرايي دست بکار مي‌شوند. ايده سبز براي پروژه‌هاي خاص امکان طراحي سه بعدي فضاي سبز را نيز در نظر گرفته. به کمک طراحي 3D فضاي سبز شما مدل‌سازي پروژه را پيش از اجرا خواهيد ديد.

مرحله بعدي در پياده سازي ديوار سبز، ايجاد ساختار اجرايي و زيرسازي است. بسته به اينکه ديوار سبز به‌صورت پرتابل باشد يا ثابت فرآيند زيرسازي متفاوت است. گاهي به دليل امکان نشت رطوبت بايستي ديوار يا سطوح را عايق‌بندي کرد. گاهي نيز به دليل مقاومت پايين سطح نگه‌دارنده نياز به مقاوم‌سازي خواهد بود.

گام بعدي در اجراي گرين وال پياده سازي پنل است که مابقي اجزاء روي آن سوار مي‌شوند. ايجاد گلدان يا سلول‌هايي براي پرورش گياه نيز ضروري خواهد بود. در انتخاب گياه مناسب براي ديوار سبز بهتر است که با مجري ديوار سبز خود مشورت کنيد. بسته به شرايط جغرافيايي و ويژگي‌هاي ديوار سبز شما، نوع گياه مشخص مي‌شود. استفاده از گياهان بومي و هميشه‌سبز مي‌تواند انتخاب خوبي باشد تا هم ديوار زيباتري داشته باشيد و هم طول عمر گرين وال افزايش پيدا کند. استفاده از گياهاني چون ياسمن، کروتون، هوستا، مارانتا، ويرزيا، بيلبرجيا، پتوس، سرخس و ... در ديوار سبز مرسوم است. بااين‌حال از تنوع بالايي از گياهان سبز در ديوار سبز مي‌توانيد استفاده ببريد.

صحبت پاياني

کمي خلاقيت و تخصص به شما براي داشتن ديوار سبز موردعلاقه‌تان کمک مي‌کند. شرکت ايده سبز به‌صورت تخصصي درزمينه‌ي طراحي و اجراي ديوار سبز طبيعي و مصنوعي فعال است. ساير خدمات ما شامل محوطه آرايي، طراحي و اجراي روف گاردن يا بام سبز، ساخت پرگولا، آلاچيق و تراس گاردن مي‌باشد. شما مي‌توانيد از طريق شماره‌هاي 09121173266، 09126494926 و 02177245295 با ما تماس بگيريد. رسالت ما افزايش کيفيت زندگي و پياده‌سازي ايده‌هاي سبز همشهريانمان است.

منبع: سايت عروس بهار

 

موضوع :
برچسب ها : آشنایی,با,دیوار,سبز,|,تعاریف،,مزایا،,طراحی,و,اجرا,
امتیاز : 3 | نظر شما : 1 2 3 4 5 6
+ نوشته شده در چهارشنبه 21 ارديبهشت 1401ساعت 23:49 توسط فردین | تعداد بازديد : 71 | |


صفحه قبل 1 صفحه بعد